|
22.02.2021 16:57

Майже 50-річна Наталія Могилевська ледь прикрила сором платтям та ефектно поманила фанатів стрункою ніжкою

Наталія Могилевська ще у 1995 році розпочала свою сольну кар’єру. З того часу її зірка не згасала. Вона є однією з найбільш затребуваних артистів сучасності. Слід віддати належне: її талант – це не тільки музичний слух та сильний голос, а й уміння себе подати у всіх доступних каналах просування.

Наталія Могилевська. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз співачка розгорнула активну блогерську діяльність у соціальних мережах. Вона активно веде сторінку в Інстаграмі та вже давно завела акаунт у популярному додатку “Тік-ток”. В Інстаграмі за зіркою стежить 1,3 мільйона користувачів.

Наталія Могилевська – популярна блогерка. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Свій профайл полюбляє артистка наповнювати як музичним, так і розважальним контентом. Любить також зірка провокувати своїх фанатів і її навіть бентежить вік! Зараз Наталії 45 років. Проте, вона завжди стежить за трендами та намагається бути цікавою для своїх підписників.

Нещодавно вона опублікувала 15-секундний ролик, де закадровий голос говорить:

“Загадуйте бажання, зірка впала”

У самому ж кадрі Наталія ефектно вигинається у шовковій сукні з дуже сміливим розрізом. Артистка хизується перед прихильниками своїми стрункими ніжками. Не соромиться також довжини розрізу сукні.

Наталія Могилевська – справжній провокатор. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки знаменитості.
Наталія Могилевська – справжній провокатор. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки знаменитості.

Таким, здавалося б простим та невигадливим контентом, можна привернути більше уваги до своєї персони. Більше того, це все виглядає, як продумана стратегія, адже після таких жартівливих відео, співачка анонсувала ряд своїх концертів.