Головного героя серіалу “Бригада” – не впізнати: актор Сергій Безруков з віком стає не схожим сам на себе

Телесеріал "Бригада" став справжньою легендою: це був один з небагатьох творчих проектів, який показував справжнє життя без прикрас.

“Бригада”…Хто не дивився цей телесеріал – той не жив в епоху “початку 00-х”. Картина вийшла на екрани у 2002 році та стала справжньою легендою. Глядач полюбив її за чесність епізодів та відмінну акторську гру, яка передавала всю атмосферу буремних часів.

Серіал "Бригада"
Серіал Бригада: головний акторський склад. Фото взято на просторах мережі. 

Новизна цієї роботи була настільки актуальна, що серіал згодом отримав ряд пародій, а фрази головних героїв стали буквально народними. Звісно, центральною фігурою тут був актор Сергій Безруков, який зіграв роль Саші Бєлова, якого називали за прізвиськом “Білий”.

В актора був якийсь абсолютний шарм: йому належало бути за сценарієм негативним персонажем, проте, ніхто із глядачів не міг сказати, що відчуває велику антипатію до нього.

Персонаж Сергія Безрукова – Саша “Білий”. Фото взято на просторах мережі.

Після тріумфу серіалу, глядач настільки полюбив даного актора, що Сергію почали пропонувати й інші ролі. На його рахунку 52 кінороботи, понад 20 театральних проектів, а також купа нагород, які талановитий митець почав отримувати ще у 1994 році.

Звісно, глядач пам’ятає його лише молодим та енергійним. Та як живе легендарний артист зараз? Редакція “Сенсації” знайшла свіжі світлини актора.

Сергій Безруков грає бандита. Фото взято на просторах мережі.

Зараз діяльність митця сконцентрована на театральних постановках, проте він продовжує зніматися й у серіалах. Роки, звісно, змінили зовнішність актора. Завдяки активній міміці, без гриму видно, що чоловік – вже далеко не юнак.

Сергій Безруков у 2021 році. Фото взято з профайлу актора у соціальних мережах.

З віком навіть з’явилися пігментні плями на обличчі.

Сергій Безруков у 2021 році. Фото взято з профайлу актора у соціальних мережах.

Проте, такі зміни у зовнішності – не проблема для акторського ремесла, адже є можливість спробувати себе в іншому амплуа.

Схожі статті