Таємна дружина Олега Винника Таюне нарешті відкрила душу журналістам: розповіла непублічні подробиці життя

Таюне - це справжня загадка української естради. Жінка, попри любов слухача до себе намагається уникати публічності.

Таюне називають “Квіткою”. Її ніжний образ та відданість справі не могли лишитися непоміченими для всіх прихильників Олега Винника. Жінка завжди була на бек-вокалі у тіні популярного виконавця, проте рік тому стався її творчий дебют. Тим не менш, самопіаром жінка вирішила не займатися, а скромно присвячувати час улюбленій справі.

Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)

Вона не ходить по проектах та не звикла давати інтерв’ю, тому про Таюне досить небагато є інформації у мережі. Тим не менш, редакції “Сенсації” вдалося знайти матеріал, де жінка відверто про себе розповіла. Відкрити душу скромна Таїсія відважилася найбільш досвідченій ведучій світських хронік – Катерині Осадчій.

Які вподобання у відпочинку та їжі у Таюне?

Спеціально для інтерв’ю журналісти дізналися, що Таїсія дуже любить Таїланд, як рекреаційний курорт. Улюблена страва також екзотична, як і країна. Надає перевагу співачка мексиканській кухні та обожнює гуакамоле.

Таюне розповіла про свою улюблену страву. Скріншот взято з кадру телепередачі.

А ще серед напоїв надає перевагу ігристому вину: Таюне полюбляє шампанське.

Архівне фото Олега Винника з дружиною. Ранні виступи в Україні.

Чому Таїсія Сватко вийшла на сцену у ролі сольної співачки?

За словами зірки, вона не мріяла ніколи про таку кар’єру. Її влаштовує роль бек-вокалістки. Більше того, артистка готова повністю віддаватися роботі так, аби колектив навіть не думав знайти їй конкурентку.

Дружина Олега Винника, Таюне. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Причина по якій жінка відважилася заспівати сама на сцені – це її бажання ділитися композиціями, які пише їй Олег Винник. Таюне вважає їх дуже красивими та хоче, аби українці розділили з нею цю красу.

Дізнайтеся більше про Олега Винника і Таїсії Сватко у відео:

 

Схожі статті