Популярна українська телеведуча вийшла заміж за заможного бізнесмена: немаленький капітал і немаленький вік

Пустотлива ведуча з телеканалу "НЛО ТВ" повідомила, що вийшла заміж на Мальдівах.

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж на Мальдівах. Її обранецем став немолодий бізнесмен родом з Казахстану. Пара знайомилася вони в Іспанії майже два роки тому.

Пропозиція руки і серця

Пропозиція руки і серця.

Пропозицію руки і серця вона отримала прямо під час святкування власного дня народження у Львові, під час виступу популярного виконавця MONATIK. Про це раніше розповіла програма “Світське життя”. Як розповідала Іванна, вона здогадувалася про пропозицію і відчувала його.

“Перше речення він зробив мені під час карантину. Ми не бачилися три місяці, він організував онлайн-побачення і цілий квест. Отримуючи подарунок за подарунком, а це все було по відеозв’язку, він зробив пропозицію і сказав: “Я тебе люблю, я хочу, щоб ти стала моєю дружиною”. І зробив мені пропозицію – перстень, який я знайшла під деревом у себе у дворі “, – зазначила Іванна Онуфрійчук.

Весілля на березі океану

Зіркова наречена в білосніжній сукні зі шлейфом з повітряної тканини і такої ж фаті з букетом квітів йде, посміхаючись, по доріжці зустрічати свого обранця. Алмаз (чоловік Іванни) в строгому світлому костюмі зустрічає свою кохану. Навколо гості вітають молодих. Церемонія проходить на березі океану. Видно, що далеко на піску стоять дружки нареченої, усі з крихітними милими букетиками і в однаковому вбранні. Прийшли подивитися на дійство і співробітники готелю. У соціальній мережі пару вітають і бажають любові і щастя.

Можливо скоро ми почуємо радісну новину про поповнення і в українському шоу-бізнесі стане на одного зіркового малюка більше. Щастя молодим!

Схожі статті