Влад Яма вимушений повернутися з Флориди до України: недовго щастя українського хореографа тривало

Влад Яма довго насолоджувався промінням сонця Маямі, і настав час повертатися додому.

Зіркове подружжя знаходиться в Штатах близько місяця. Там Влад завершив лікування своєї руки та повністю віддався у руки фітнес-тренерів та спорту. А син танцюриста досліджує фантастичну країну очима дитини і разом з батьком запрошує користувачів подивитися на Америку саме з його сторони. Так, родина відвідує різноманітні музеї, парки розваг, освітні заклади, майстер-класи і т.д.

Влад знову покине своє найулюбленіше місто.

Повернення додому

Влад Яма сьогодні повідомив підписників свого блогу в соціальній мережі Інстаграм – родина збирається вертатися завтра. Тож хореограф постояв на сонячному березі Маямі та закарбовував у пам`яті цей момент.

Завтра родина Ями вилітає з Флориди.

Нагадуємо, що хореограф розповідав, що їде до США не тільки заради відпочинку: на нього також чекала робота. Цей факт підтверджують відеозйомки з танцювальних турнірів.

Можливо, Влад Яма розповість детальніше, чим він заробляв на життя у сонячній Флориді і за які гроші він міг собі дозволити таку кількість розваг та життя в одному з самих дорогих штатів Америки. Адже йому доводиться платити не тільки за себе, але й за дружину та сина.

День народження дружини Лілії

Окрім того, другий рік поспіль подружжя святкує день народження Лілії саме у Флориді, що певно неабияк вдарило по кишені. Там зірка орендував крутий автомобіль та почав “колесити” з родиною по різноманітним штатам та розважати свою дитину поїздками, про які безліч українців можуть тільки мріяти.

Як зазначила сама дружина хореографа, це стало традицією.

Схожі статті