Як виглядає та чим займається колишній коханий Насті Каменських, з яким співачка хотіла пов’язати своє життя

У Насті Каменських був коханий Володимир, який був головним претендентом на руку та серце співачки.

Коли Володимир Дятлов вперше розповів про свої стосунки з Настею Каменськихв інтерв’ю журналістам, він зізнався, що їх роман зійшов нанівець сам по собі. Але вони залишилися  друзями і навіть разом хрестили дитину спільних друзів. Так що тепер вони куми!

Перше знайомство

Вони познайомилися будучи студентами, коли вчилися на одному факультеті україно-американського гуманітарного інституту Вісконсинського міжнародного університету (США). Вони закохалися та почали будувати стосунки.

Хоч скільки приписували Насті романів за роки діяльності в українському шоу-бізі, співачка навідріз відмовлялася коментувати своє особисте життя.

Криза

Згодом їх шляхи розійшлися, хоча стосунки продовжувалися. Настя жила з батьками в Києві, а Володя – в Миколаєві за 500 км від своєї коханої. З кожним разом ставало все складніше їздити один до одного і Настя постійно влаштовувала хлопцеві істерики і ридала день у день. Розуміючи, що так далі не можна, Каменських з головою поринула в роботу. Саме тоді вона і познайомилася з Потапом, який замінив їй і брата, і друга, і кохану людину.

Дятлов сьогодні

Екс-залицяльник Насті Каменських виявився депутатом-регіоналом.

На сьогоднішній день Володимир Дятлов є успішним підприємцем, директором сільськогосподарського підприємства в місті Вознесенськ Миколаївської області. Молода людина тоді поринула з головою в політику і стала одним з наймолодших лідерів Партії регіонів. У свої 26 років Володимир Дятлов став головою фракції Партії регіонів у Вознесенській райраді.

Схожі статті