Суддя “Танців з зірками” Григорій Чапкіс святкує 91 рік: хореограф розповів, що треба робити для довголіття

Неможливо повірити, але сьогодні Григорію Чапкісу сьогодні 91 рік. Дізнайтеся його неймовірну таємницю довголіття. Вас ця інформація може ошелешити.

Григорій Чапкіс – справжній життєлюб. Він все своє життя присвятив хореографічному мистецтву та ніколи не жалів себе, хоча й довелося пройти через багато випробувань.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі. 

Народився чоловік у 1930 році на території сучасної Молдови. Проте, тоді, на момент його народження, такої країни не було: Кишинів був румунським містом.

Вже у 10 років Григорій відчує у своєму серці любов до танцювального мистецтва, що правда уроки хореографії доведеться перервати через те, що почнеться Друга світова і його родину евакуюють до Казахстану. Проте, вже у 1945 році Чапкіса запросять виступати не куди-небудь, а у сам Кремль. Сталін особисто віддячить 15-річного хлопця.

Молодий Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі.

Григорій завжди вірив у свій талант та неодмінно вирішив стати професійним танцюристом. З 1955 р. виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського. Цією роботою артист дуже пишається.

Цікавим є не тільки творчий шлях, а й особисте життя Григорія Чапкіса. За 91 рік життя у хореографа було цілих 4 шлюби. Перше його кохання та законна дружина Алла, на жаль, пішла з життя у 2006 році. Другою пасією була учениця маестро.

Григорій Чапкіс зі своєю пасією. Фото взято на просторах мережі.

Жінка зараз мешкає в Сан-Франциско, разом з сином від їх шлюбу з Григорієм. Третій шлюб також розпався близько 2-х років тому. У 2020 році за сивочолого Чапкіса вийшла досить молода жінка, якій на момент весілля було 39 років. Її особистості Чапкіс не розкриває.

В чому ж секрет довголіття?

У березні 2010 року, після отримання Міжнародного Ордену Святого Станіслава, Григорій Чапкіс поділився своєю таємницею, що стала запорукою його довголіття. Все дуже просто за словами маестро: потрібно любити й танцювати.

Схожі статті