Телеведучий ток-шоу “Говорить Україна” повідомив про поповнення в родині: “Моє величезне щастя на ім’я…”

Олексій Суханов повідомив радісну новину та показав нового члена родини.

Хоча, за словами Олексія, з дитинства він мріяв про журналістику і кар’єрі телеведучого, після отримання диплома про повну загальну середню освіту він вступив в торговий технікум, який закінчив за спеціальністю “Технологія приготування їжі”. Але навіть під час навчання робив передачі для радіовузла технікуму.

Особисте життя

У телеведучого є колишня дружина – Ольга Миколаївна Каменчук, з якою він познайомився на обласному радіо Іваново. Були одружені з 2003 по 2016 рік. Після розлучення зберегли нормальні відносини.

Поповненя

Зірковий ведучий на каналі “Україна” Олексій Суханов завів песика. Про це Олексій повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі.

“Понад два місяці ми разом і тепер час знайомитись, бо ми трохи підросли, освоїлися, і бешкетуємо майже цілодобово. Моє величезне щастя на ім’я Арті…мій друг, і моя любов до нього, як і його бешкетування  –  без перерви на обід та вихідні”, – прокоментував фото, на якому позує із чотирилапим другом Олексій Суханов.

Цуценя породи йоркіпу ведучий ток-шоу “Говорить Україна” придбав у одному з розплідників породистих собак. Там же обирали собі домашніх улюбленців чимало зірок, серед який співак та продюсер MONATIK.

Як можна здогадатися з назви, ця порода так походить від пуделя, тільки тепер – разом з йоркширським тер’єром. Як і більшість тер’єрів, вони дуже гіперактивні, рухливі і абсолютно безстрашні. При цьому, набагато лечге піддаються дресируванню, ніж ті ж тер’єри. Незважаючи на свої крихітні розміри, вони з боргом охороняють свій будинок і піклуються про господаря. З іншого боку, саме їх невеликий розмір робить їх ідеальними вихованцями для невеликих будинків і квартир, адже вони практично не линяють і зовсім не викликають алергії.

Схожі статті