Чому найкрасивіша віагрянка Надя Грановська не залишилася у тріо: хто і чому був проти виступів у колективі?

Надія Мейхер-Грановська від самого заснування легендарної української групи "ВІА гра" була у колективі, але і її зірковий час там минув. Розбираємося чому.

Спершу гурт “ВІА гра” задумувався, як дует. Його першими учасницями стали Альона Вінницька та Надія Грановська, яка чомусь не схотіла на сцені виступати під своїм справжнім прізвищем – Мейхер. Стала дівчина на шлях легендарної віагрянки у віці лише 18 років.

Перший склад гурту ВІА Гра. Фото взято на просторах мережі. 

Надя тричі покидала колектив і тричі туди поверталася. Перший ухід її відбувся через 2 роки після заснування гурту – у 2002. Причина дуже поважна: Грановська дізналася, що вагітна. На її місце знайшли нову співачку, проте після декрету Надя вирішила поборотися за місце у зірковому гурті та знову стала співали у “ВІА грі”.

У 2006 році Надя не витримає шаленого темпу роботи в колективі, буде постійно думати про сина, а також про свою репутацію. Їй не буде подобатися, що гурт виступає на замовних концертах.

Надія Мейхер-Грановська по середині. Назавжди лишиться у пам’яті глядача, як чорненька з ВІА Гри

Взагалі після відмови Надії у 2006 році бути частиною гурту, продюсери стали розуміти, що проект може і закритися. Наступні 2 роки “ВІА гру” лихоманило: колишні учасниці Анна Сєдокова, Світлана Лобода дали кілька інтерв’ю, що заплямували репутацію продюсерів, а ще сталася творча криза.

Сама ж Надія казала тоді в усіх інтерв’ю, що не бачить можливості свого повернення до колективу.

Надія Грановська повернулася до колективу. Фото взято на просторах мережі.

Та сталося диво у 2009 році: знову до “ВІА гри” приєдналася Мейхер-Грановська. 6 листопада 2010 року гурт дав ювілейний концерт, присвячений 10-річчу існування колективу. Втім вже наступного року Надія знову заявила про те, що покидає колектив і знову причина – вагітність. Що ж, Грановській пощастило самій вирішувати свою долю участі у тріо.

Схожі статті