Як виглядає син Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського: єдина відрада батьків, що пережили страшне ДТП

Ця історія може стати справжнім сценарієм для драматичного фільму: на руках успішної зіркової матері опиняється після страшної аварії дитина у комі...

Юлія Висоцька довгий час навчала весь пострадянський простір правильно та смачно готувати. Саме вона допомогла багатьом господиням поповнити меню та вразити свої родини. На екрані жінка завжди випромінювала позитив та креатив.

Юлія Висоцька. Фото взято на просторах мережі.

Амбіційна зірка у 2011 році відкрила в Москві гастрономічний ресторан “Йорнік” і заснувала кулінарну студію “Julia Vysotskaya”. У неї було безліч перспективних планів, але все пішло шкереберть у 2013 році…

12 жовтня Андрій Кончаловський сів за кермо орендованого мерседеса. Поруч на крісло другого пілота вмостилася його донька. Під час поїздки режисеру було важко впоратися з управлінням і сталася аварія. Марія, дитина Юлії та Андрія отримала сильну травму голови. Їй зараз 22 роки й велику частину свого життя донька Висоцької провела у комі.

Родинне фото зіркового подружжя до аварії. Світлину взято на просторах мережі.

Втім, Андрію та Юлії пощастило мати ще й сина, який став відрадою у часи, коли опускалися руки, щодо стану маленької Марії.

Ось такою красунею була донька Юлії та Андрія. Як виглядає дитина зараз не знає ніхто. Фото взято на просторах мережі.

Сина пари звати Петро. Цього року у нього справжнє свято: він стає повнолітнім та святкує своє 18-річчя. Юнак став справжнім красенем та вже переріс зіркового батька.

Сім’я Юлії та Андрія на червоній доріжці Венеціанського кінофестивалю. Фото взято на просторах мережі.

Петро не прагне публічності. Він зараз навчається в одній з елітних московських шкіл: Ломоносівській школі. Хлопець вже думає про вступ до ВНЗ та мріє скласти іспити, щоб навчатися на архітектора.

Юлія Висоцька з сином. Фото взято на просторах мережі.

Дивіться більше про цю родину у відео:

Схожі статті