Як виглядали перші хлопці Насті Каменських, Тіни Кароль, Світлани Лободи за яких дівчата збиралися заміж?

Кохання - найпрекрасніше почуття, а людину, що його подарувала вперше - неможливо ніколи забути. Нумо подивимося з ким зустрічалися Каменських, Кароль і Лобода.

До того, як стати популярними, Настя Каменських, Тіна Кароль та Світлана Лобода мріяли про міцну родину. Дівчата ще на шляху підкорення музичного Олімпу, вже мали своїх обранців та дехто навіть збирався вийти заміж. Редакція “Сенсації” відшукала тих, хто міг стати потенційним чоловіком наших поп-дів.

Настя Каменських

Якби доля склалася інакше, ми би знали цю співачку, як Настю Дятлову. Саме таке прізвище було у її однокурсника, з яким почалися ну дуже серйозні стосунки.
Зараз з Володимиром Дятловим співачка у дружніх стосунках, адже їх роман не витримав відстані: чоловік проживав у Миколаєві.

Настя Каменських та її обранець Володимир.Фото взято на просторах мережі.

Тіна Кароль

Тетяна Ліберман була готова побачити у паспорті Тетяну Тубольцеву. Її обранцем був режисер Дмитро. Чоловіку не подобалося, що його кохана прагне до популярності. Він вважав, що завдяки своєму характеру змусить норовливу жінку стати просто домогосподаркою, а не зіркою естради. Пара розлучилася.

Вважається, ключовою причиною стало те, що Тіна дізналася про зраду з боку коханого.

Дмитро Тубольцев. Сучасне фото. світлину взято на просторах мережі.

Після того, як стосунки Тіни та Дмитра було зруйновано, пара припинила спілкування. Тубольцев не знайшов такої слави, як його колишня дівчина, проте режисер відважно відправився служити на схід.

Світлана Лобода

У Світлани Лободи ситуація з коханням була куди серйозніше: жінка, на відміну від інших поп-дів, таки вийшла заміж за свого обранця. Ним був хореограф Андрій Цар.

Пліток, щодо розлучення пари було багато: тут згадували і зраду, і нерівність достатку (Світлана мала більші гонорари), і складність характеру обох зірок. Втім їх стосунки тривали цілих 5 років.

Світлана Лобода та Андрій Цар. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті