Екс-чоловік Аліни Гросу відкрив таємницю зруйнованого шлюбу та вказав справжню причину розлучення

Олександр довго тримав у таємниці причини розлучення зі співачкою та відмовлявся коментувати ситуацію зі зруйнованим шлюбом. Тепер він відкрився.

Пісні Аліни наповнені почуттями, емоціями та стажданнями. Вона обожнює співати про кохання та постійно надихається особистим досвідом перед тим, як випустити черговий сингл. Про особисте життя дівчини відомо мало, та коли стосунки переходять на якісно новий рівень – приховати їх стає неможливо.

Так, на початку 2020 року Аліна Гросу здивувала шанувальників несподіваним та неприємним зізнанням. В одному зі своїх інтерв’ю виконавиця зізналася, що розлучилася зі своїм молодим чоловіком – Олександром Комковим. Їх шлюб виявився недовговічним – пара розлучилася буквально через півроку після пишно зіграного весілля.

Ініціатор розлучення

Аліна Гросу з чоловіком.

За словами молодої виконавиці, ініціатором розлучення став Олександр. Спочатку хлопець запропонував співачці пожити окремо. Після цього він закрутив роман з жінкою, яка була старша за нього. Зараз Аліна офіційно підтвердила роман з відомим актором Романом Полянським.

Аліна Гросу з Романом Полянським.

Він є частим героєм її кліпів, а нещодавно разом з нею випустив спільну композицію про кохання.

Що розповів Комков?

Проте, колишній чоловік Аліни довго зберігав мовчання і відхилявся від коментування розучення. Однак нещодавно Олександр все-таки відкрився журналістам та відверто назвав причину їх розставання.

Зробив він це в бесіді з журналістами програми “Зірковий шлях”. За словами Олександра, причиною розлучення стало спільне бажання розійтися. З Аліною він не спілкується, але сказав: бажає їй тільки всього найкращого і успіхів у творчості.

Схожі статті