Лихий куш: 6-річна дівчинка отримала від пенсіонера “кругленьку” суму, яка стала причиною усіх її проблем

Жінка, яка отримала у спадок 250 тисяч фунтів від пенсіонера, який видалив родину з заповіту 8 днів до того, як помер, стверджує: гроші зруйнували її життя.

Кеті Лавридж отримала майно у шестирічному віці від інженера на пенсії Уілфреда Ламба, який помер у січні 2000-го у віці 72 років. Він видалив свою родину із заповіту, яка через 5 років програла суд, намагаючись поділити майно померлого.

Я любила його…

Кеті, якій зараз 27 років, і яка є матір’ю 4 дітей, познайомилася з Уілфредом через свого батька, коли їй було всього 4. Чоловік та дитина швидко знайшли спільну мову.

Уілфред та Кеті.

А згодом вони стали сенсацією, адже чоловік залишив без копійки свою доньку Жозефіну та віддав усе, що мав маленькій Кеті. У спадок шестирічній дівчинці дісталося 27 акрів землі та котедж.

“Я любила його, як свого дідуся і він любив мене, наче онучку і це все. Я була маленькою дівчинкою, яка ніколи не просила ні про що. І я чесно бажаю, щоби я ніколи би не отримала від нього нічого тому, що це того не варте. Я не знала нормального життя і це стало моїм стражданням. Спадок забрав велику частину мого життя. Мені соромно покидати свій будинок тому, що люди до мене підходять з різних сторін, і просять в мене грошей. Навіть мої хлопці крали гроші з мого гаманця. Це зруйнувало моє життя. Я пам’ятаю, як була у ресторані, і люди мені сказали, що я певно була зґвалтована, і тому отримала цей спадок. Це змушує мене почувати себе дешевою. Але я хочу дещо сказати людям тому, що з мене досить. З Уілфредом у нас відразу з’явився зв’язок, і я досі ходжу на його могилу кожні 2 неділі. Я би хотіла, щоб він був тут. Він був сусідом, який жив 2 милі від мене, і мій тато часто брав мене у гості до нього. Уілфред купував мені морозиво та катав на своєму тракторі. Він був, наче мій кращий друг і дідусь “в одному флаконі”. Завдяки йому в мене є багато щасливих згадок, які неможливо повернути. Він був дуже самотній і добрий, відрізаний від своєї родини. Він був хорошою людиною і ніколи мене не ображав”, – розповідає Кеті.

Важке життя багатійки

Ламб помер у січні 2000-го, але Жозефіна, яка була опікуном чоловіка, звинуватила батьків Кеті, Сьюзан і Джимі, у тому, що вони маніпулювали старим чоловіком. Її звинувачення були відхилені Вищим Судом 5 років потому.
Кеті не може знайти спільної мови з жителями міста, у якому живе. Тому часто подорожує. Вона не працює, щастя у шлюбі не знайшла, тому є матір’ю-одиночкою. Це перше інтерв’ю в її житті, яке вона дала тому, що дуже втомилася від засудження оточуючих.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.