Світлана Лобода досягла бажаного закордоном та повернулася в Україну: поп-діва показала фото зі столиці

Світлана Лобода спочатку зробила кар'єру в Україні, а потім вирішила поїхати до Москви. Втім, сьогодні показала селфі з української столиці. Що це означає?

Світлана Лобода починала свою кар’єру у різних гуртах, проте стати впізнаваною допомогла їй “ВІА Гра”. Проте, у 2004 році артистка вже спробувала себе і у ролі сольної співачки.

Світлана Лобода у складі гурту “ВІА Гра”. Фото взято на просторах мережі.

Розквіт кар’єри прийшовся на 2008 рік. У цей період почалося створення колекції молодіжного одягу “F*ck the macho” за участі Лободи, а ще співачка невпинно працює над своїм стилем і вже наступного року відправляється представляти Україну на Євробаченні.

Ефектний виступ Світлани Лободи на Євробаченні. Фото взято на просторах мережі.

До речі, її виступ був не простим. Вже на відкритті конкурсу вона хотіла привернути увагу до теми насилля у родині. Зірці вдалося викликати резонанс у суспільстві. Європейські журналісти стверджували, що пісня не зовсім підходить для Євробачення. Оцінили тоді на голосуванні виступ відчайдушної українки лише у 76 балів і Лобода зайняла тільки 12 сходинку.

Попри свою творчість, Світлана не раз опинялася на хвилі хейту. Її громадськість почала засуджувати за те, що попри конфлікт на Донбасі, співачка продовжує збирати концерти у Росії. Мало того, її виступи тут почали зривати активісти.

Світлана Лобода. Наші дні. Фото взято на просторах мережі. 

Артистка взяла рішення переїхати до Росії. Там її персона стала супер популярною, а життя Світлани Лободи почало обговорювати кожне ЗМІ. Саме тому її повернення в Україну не може не здивувати.

На своїй особистій сторінці в Інстаграмі жінка розмістила відео, де підписала місце її теперішнього знаходження.

Світлана Лобода повернулася до української столиці. скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Причиною рішення зірки повернутися додому потенційно може бути просування її нового альбому.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.