Ірина Білик, Сергій Лазарєв та ще троє зірок, які змогли стати батьками завдяки науці

Батьківство - це Божий дар. Та не кожному дано почути дзвінкий дитячий сміх вдома. Дехто навіть вдається до послуг сурогатної матері, щоб вирішити цю проблему.

Сурогатне материнство – дуже дискутовна тема, яка не вщухає вже багато років поспіль. Суспільство, як і завжди поділилося на два табори: одні вважають, що це вибір кожного і дуже добре, коли наука допомагає людям вирішувати навіть такі проблеми, а інші пов’язують це з гріхопадінням, мовляв, не добре, що людина навчилася сама створювати собі подібних.

Редакція “Сенсації” пригадала, хто з зірок вирішив заради дитини піти на такий відчайдушний крок.

Ірина Білик

Українська Мадонна у 29 років стала мамою вперше. Проте, доля подарувала їй можливість закохатися знову. Своєму обранцю та законному чоловіку Аслану Ахмадову, жінка вирішила подарувати сина. Через те, що її вік вже не дає репродуктивної можливості, дитину виносила сурогатна матір.

Ірина Білик разом з молодшим сином та чоловіком.

Еммануїл Віторган

Зірка фільму “На Дерибасівській гарна погода, або На Брайтон-Біч знову йдуть дощі” став татом вчетверте завдяки сурогатній матері. Чоловік заплатив 2 мільйони рублів, щоб на світ з’явилася донечка Клара. Чоловіку на той момент вже було 79 років, а його дружині 57.

Еммануїл Віторган з родиною.

Дмитро Маліков

Відомий співак вирішив ще раз спробувати себе у ролі тата немовляти. У 48 років сурогатна матір подарувала йому сина Марка. До речі, в артиста також є ще доросла донька Стефанія.

Дмитро Маліков з сином.

Альона Апіна

Виконавиця хіта про електричку так хотіла стати мамою, що 7 років лікувалася від безпліддя. Проте, її справжнім рятунком стало сурогатне материнство.

Альона Апіна з донькою Ксенією.

Сергій Лазарєв

Співак – батько двох чудових малюків. Обидвох виношували різні сурогатні матері, а виховувати дітей допомагає няня.

Сергій Лазарєв з дітьми.

Дізнайтеся також, хто став справжньою мамою дітей Алли Пугачової:

 

Схожі статті