Дан Балан полишив Тіну Кароль та відгуляв гучне весілля: неймовірної краси наречена і щасливі батьки

Ось і настала черга Дана Балана блиснути на весіллі. Давайте подивимося, хто ж став нареченою і чому воно пройшло без Тіни Кароль.

Про роман Дана Балана та Тіни Кароль ходило багато чуток. Зірки наче насолоджувалися тим, що дана тема стала найбільш обговорюваною серед їх критиків та прихильників. Тим не менш, жоден не підтвердив, чи було те саме почуття між ними…

Зародилася явна симпатія на проекті “Голос країни”.

Тіна Кароль відповіла на головне питання: що відбувається між співачкою та Даном Баланом
Тіна Кароль і Дан Балан разом виступали. Скріншот взято на просторах мережі. 

Всі бачили, як ця парочка тренерів пускала один одному бісики: Дан Балан і Тіна навіть мали дуже хвилюючу ситуацію, коли на ефірі виявилося, що співачці хтось подарував букет квітів.

Тіна Кароль отримала розкішний презент. Скріншот взято з кадру передачі “Голос країни”.

Здавалося – все очевидно. Проте, сама Тіна Кароль особисте життя не поспішає розголошувати, так само, як і молдавський мачо. Чоловік завжди в інтерв’ю дуже загадково відповідає на питання про свою другу половинку. Співачка ж нарочито удає, що вже й думати забула про свого екс-колегу по проекту.

Пишне весілля, Мальдіви та Дан Балан

Нещодавно у мережі з’явилася нова сенсація – Дан Балан гуляє на пишному весіллі. Здавалося, вже можна порадіти за чоловіка. Проте, весілля – не його.

Телеведуча Іванна Онофрійчук запросила стильного співака прикрасити вечір своїм виступом. Свято провели на Мальдівах.

Підписники лишилися по-доброму вражені співочою майстерністю чоловіка та лишили компліменти. Одна з прихильниць навіть пригадала, як сама була на виступі Дана Балана.

Підписниця Іванни Онофрійчук поділилася враженнями. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки ведучої.

Сама ж наречена вразила своєю ніжністю. В Іванни було ідеально підібране плаття, яке надавало їй легкості. Прикрашене квітами, воно зробило з неї справжню острівну принцесу. Як розповіла Онофрійчук, сукня – дизайнерська:

А про стосунки Дана і Тіни ми рекомендуємо вам дізнатися у відео:

Схожі статті