Вагітна Ксенія Мішина готується розкрити усі карти: скоро їх родина з Олександром Еллертом стане більшою

Скоро Ксенія Мішина подарує Олександру Еллерту другу дитину?

Відома українська актриса, зірка популярного серіалу “Кріпосна”, а також перша українська “Холостячка” країни – Ксенія Мішина заінтригувала своєю відповіддю на питання про вагітність.

Вагітність Ксенії

Шанувальники, користувачі та навіть хейтери вже неодноразово запитували зірку українського телебачення та каналу “СТБ”, коли вони з її обранцем, Олександром Еллертом, планують дітей і чи не вагітна Ксенія зараз.

Потап як завжди усе, що цікавить питає прямо.

Нещодавно саме цим питанням поцікавився у знаменитості продюсер Олексій Потапенко на зйомках нового проекту “Ліпсінк Баттл”, яке в наступному місяці вийде на екрани, і активна маркетингова компанія якого проводиться дуже активно на даний момент.

Ведучий шоу запитав у Ксенії Мішиної, чи не вагітна вона, а Ксенія у відповідь заінтригувала глядачів. Знаменитість повідомила, що незабаром покаже фотосесії, в якій будуть розкриті всі карти.

Діти Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Нагадуємо, що у Ксенії Мішиної вже є син Платон від попереднього шлюбу, а у її коханого Олександра Еллерта – донька Еля. Нещодавно вони всі разом відпочивали в Домініканській Республіці.

Варто відзначити, що трохи раніше в одному з інтерв’ю Ксенія Мішина розповідала журналістам, що планує в майбутньому народити ще одну дитину. Вона зазначила, що хоче дівчинку, а її коханий Олександр Еллерт мріє про близнюків. І актрисі це подобається, хоч вона і вважає цю ідею божевільною.

Схожі статті