Валерій Меладзе вперше показав старшого сина: дорослий спадкоємець співака розбиває дівочі серця

Спільний син Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої виявився справжнім красенем!

Костянтин Меладзе (син Валерія, названий у честь свого рідного дядька-композитора) народився в 2004 році, коли Меладзе і Джанабаєва ще не були одружені.

Більш того, Альбіна вважалася його коханкою, адже Валерій ще був одружений з першою дружиною Іриною. Через це Альбіну до сих пір продовжують цькувати в мережі, називаючи розлучницею. Ірина досить довго не знала про роман благовірного на стороні.

Зруйнований шлюб

“Я стала здогадуватися приблизно за два роки до остаточного розриву. Відчула, що відбувається щось погане. Валера відмовлявся розмовляти, хоча я і намагалася з’ясувати причину змін в його поведінці. А одного разу він просто зірвався і все розповів, але не став називати її імені. Для мене почуте було шоком. Уже пізніше від подруги я дізналася, що це Альбіна Джанабаєва. Новина виявилася несподіванкою. Звичайно, я знала Альбіну, але й припустити не могла, що у неї є син від Валєри”, – розповіла колись Ірина.

Другий шлюб та перший син

Джанабаєва і Меладзе оформили шлюб лише в 2014 році незадовго до народження їхнього другого сина Луки. Пара також мріяла про народження третьої дитини, але поки цього не сталося.

Нещодавно зірковий батько поділився світлинами зі старшим сином Костею на особистій сторінці в соціальнй мережі Інстаграм.

“Він цілеспрямований і послідовний. Якби я був таким, то багато чого б домігся!” – дописав фотографію Валерій.

Шанувальники співака захоплюються зовнішністю 17-річного Кості.

Хлопець з заздрісною легкістю збирає компліменти. 

Старший син Меладзе цікавиться технологіями і абсолютно далекий від світу музики. Шумним заходам віддає перевагу науку, техніку, спорт.

Схожі статті