|
26.02.2021 16:33

Марічка Падалко святкує 45-й день народження: де живе та чим займається зірка “ТСН” поза екранами

Вона народилася в сім’ї перекладача і викладача іноземних мов. З самого дитинства батьки готували Марічку до вступу на факультет англійської філології. Дівчинка навчалася у спеціалізованій школі і займалася з репетитором, яким був університетський викладач.

Перші кроки до журналістики

Архівна світлина.

Свої перші гроші Марічка Падалко отримала за переклад інструкції з англійської мови.  Заробіток юної Марічки склав 30 доларів. Визначене батьками майбутнє змінила американська програма з обміну студентами. Марічка Падалко змогла пройти навчання в США. Свій перший журналістський досвід Марічка отримала саме в Штатах. Дівчина опублікувала деякі матеріали в одній з місцевих газет.

Родина ведучої

Діти, усі як один, схожі на зіркову маму.

Про першого чоловіка Марічка не розповідає колегам, бо журналіст уявляє, чим все може закінчитися. Відомо, що ведуча 15 років була з ним у шлюбі. Другим чоловіком телезірки став Єгор Соболєв, журналіст і депутат партії “Самопоміч”. У 2007-му році у пари народився син Михайло і через рік на світ з’явилася дочка Марія. У 2010-му році родина поповнилася ще однією дитиною – Катериною.

Тверда позиція

У 2015-му році Марічка Падалко вигнала з дому чоловіка – депутата Єгора Соболєва. Причиною стало несумлінне виконання політичного боргу. Про це потерпілий поскаржився на своїй Facebook-сторінці. Як Єгор написав у своєму пості, критика і тиск з боку подружжя не дозволили йому залишитися вдома. Марічка була вкрай незадоволена діями партії, до якої входить її чоловік. Вона заявила чоловікові, що більше не пустить в гості членів фракції, які не голосували за антидискримінаційні слова.