Зухвала Камалія назвала сільські школи непотрібними, чим викликала хвилю обурення та зневаги у коментарях

Камалію вважають найбагатшою співачкою сучасності. Давайте подивимося, як одне висловлювання обурило її прихильників.

Історія Камалії – це справжня історія Попелюшки, яка завдяки своєму таланту та красі була помічена принцом-мільйонером з Пакистану. Пара разом відбудувала собі палац та разом рухається до кар’єрних звершень.

Камалія з чоловіком у своїй вітальні. Фото взято з вільного доступу.
Камалія у своїй розкішній спальні. Фото взято з видання Viva. 

Їх дім – справжня чарівна шкатулка султана: купа золота, оксамиту та шовку. Втім, за таким багатством ховається душа жінки, яка ніколи собі не дозволяла ставити себе вище інших та зневажливо ставитися до оточуючих. Проте, остання публікації співачки видалася дуже суперечливою.

Камалія емоційно поділилася враженнями про сільські школи, які побачила у відео. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Артистка вирішила поділитися сюжетом, який про неї зняли. Там іде мова про виховання Арабелли та Мірабелли. Камалія розповідає, що фізично ніколи не карає своїх дітей, проте дівчата знають свої обов’язки та отримують грошові штрафи за їх невиконання. Попри розкішне життя, жінка привчає своїх дітей до скромності.

У тексті публікації Камалія вирішила зробити своєрідне підведення до відеоряду, написавши:

“Колись знайшла в #YouTube кадри розвалених сільських шкіл, котори кілька років тому опинилися абсолютно не потрібні нашій країні. Іржаві парти, гнилі підлоги, стіни в грибку справили “неймовірне” враження на моїх дівчат”, – поділилася досвідом артистка.

Одразу у коментарі Камалія отримала “компліменти” від підписників:

Підписників обурив текст публікації Камалії. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Проте, співачка гідно відстояла свою думку, адже вона мала на увазі школи, в яких ніхто не вчиться вже давно. Деталі у скріншоті:

Камалія зреагувала на негативні повідомлення. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Схожі статті