Categories Шоу-бізнес

Колишня дівчина Олега Винника вирішила повернутися в життя головного вовка України: Таюне у розпачі

Як виявилося, Олег Винник полюбляє блондинок.

Новий випуск популярного вокального проекту “Голос країни-11” на каналі “1 + 1” підготував для своїх глядачів багато чого цікавого і навіть дивовижного.

Кохана Винника

Так, у промо для шоу показали вкрай незвичайний та неочікуваний епізод, який стався між Олегом Винником і привабливою білявою дівчиною. Учасниця в сльозах навіть сіла на руки артиста і обняла його.

Так, у мережі з’явився ролик, який проливає світло на події, які будуть розвиватись в передостанньому випуску “сліпих прослуховувань” на вокальному шоу “Голос країни”

У кадрі можна побачити блондинку в сльозах, яка сіла на руки Олегу Виннику в його тренерському кріслі. Витираючи капаючі сльозинки з лиця красуні, співак дуже ніжно на неї подивився. У цей момент дівчина каже:

“Боже, Микито, прости”. До чого виконавець додає: “Микита, не завидуй. Бережи! Дорожи всім серцем”.

Після цього музикант каже дівчині, що буде її чекати, сідає на сцену і вже звертається до своїх колег:

“Слухайте, чому так важко. Ні, ну правда. Я тримався, як міг”.

Нагадуємо, що таємною дружиною повелителя вовчиць Олега Винника вважають Таїсію Сватко. Жінка є бек-вокалісткою артиста уже багато років. Вони знайомі з музичного училища, а згодом працювали разом у Німеччині. Подейкують, що у зіркової пари навіть є спільний син Ліліан, якого вони ховають у Європі. На жаль, офіційного підтвердження від Олега стосовно його родини отримати неможливо. Але заворушення все ж таки є, адже Олег перестав і говорити, що воно в нього немає родини. Він змінив тактику і заявив, що немає думки публічно називати імена членів своєї родини.

Share