Categories Шоу-бізнес

Слава Камінська вразила колишнього чоловіка душевним зверненням в мережі: “Усе стало на свої місця”

Слава Камінська привітала Едгара Камінського таким чином, що виникають питання.

Знамените екс-подружжя Едгар і Слава Камінські рік тому зробили відверті заяви про причини розлучення. Солістка “НеАнгелів” Слава і знаменитий пластичний хірург Едгар Камінський офіційно розлучилися влітку 2019 року після п’яти років шлюбу.

Різні показання

Довгий час пара утримувалася від коментарів пресі, але згодом дали окремі розлогі інтерв’ю, в яких обмінялися взаємними звинуваченнями. Так, 34-річний Едгар Камінський став героєм шоу “Кава з перцем” на телеканалі “Україна”. В інтерв’ю зірковий хірург заявив, що Слава сильно його ревнувала і хотіла збільшити собі груди, губи, змінити ніс. Едгар був категорично проти, і подружжя часто і сильно сварилося через це. Крім того, Камінський заявив, що вже перебуває в нових відносинах і до колишньої дружини повертатися не має намірів.

Слава Камінська ж повідомила, що причиною розбрату в їх з Едгаром родині стали її мама і свекруха. За словами співачки, жінки надто втручалися в їх особисте життя, згуртувалися проти неї, і Едгар прийняв їх сторону. Слава також заявила, що колишній чоловік не знаходить часу бачитися з дітьми і відмовляється домовлятися про виплату фіксованої суми аліментів.

День народження

Сьогодні Едгар Камінський святкує день народження і колишня дружина тепло привітала його зі святом. І не забула пожартувати на професійну тематику. Користувачам такий підхід дуже сподобався. Вони посміялися з невдалих фото, які опублікувала жінка, а деякі навіть почали астрологічне тлумачення особистості пластичного хірурга.

Кожен дивиться на світ, через призму своїх поглядів та професії.
Share