Categories Шоу-бізнес

(Фото) Алла Пугачова вразила неймовірними змінами у зовнішності: Примадонна знову ефектно помолодшала

Алла Пугачова не економить на своїй зовнішності і постійно демонструє відмінні результати.

У квітні 2020-го Примадонна російської естради, Алла Пугачова, відзначила 71-й день народження. Максим Галкін тоді опублікував в соціальній мережі домашнє відео, в якому показав, як він з дітьми, Гаррі та Лізою, привітав дружину з днем ​​народження. Шанувальники Алли Пугачової здивувалися, наскільки добре вона виглядала в той день – свіжою, стрункою і привабливою. У такому-то поважному віці!

71 – лише цифра

Народна артистка не соромиться свого віку. І часто показує своїй багатомільйонній армії шанувальників правдиві селфі – без макіяжу та укладання. І натомість завжди отримує тисячі компліментів.

В гостях у Юдашкіних

Нещодавно Алла Пугачова завітала у гості до Юдашкіних. В честь цієї маленької події вона опублікувала відповідне фото на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. На фото 71-річна співачка виглядає молодо та свіжо.

Шлюб з Галкіним

Багато хто сходиться на думці, що поруч з молодим чоловіком, Алла Борисівна і сама розквітла і покращала. І, якщо раніше – 15-20 років тому – у неї була зайва вага (з ним вона зі змінним успіхом бореться все життя), то тепер вона може похвалитися витонченою фігурою.

Косметологія

Алла Пугачова в нещодавньому інтерв’ю розповіла, що користується послугами косметологів, але ніколи не вдавалася до допомоги пластичних хірургів. Але справедливості заради варто відзначити, що в середині 90-х зовнішність народної артистки різко змінилася: вона після недовгої відсутності в “ефірі” з’явилася перед публікою сильно схудлою і молодшою.

Share