Оля Полякова публічно заговорила про розподіл майна після розлучення: “Хоча б квартира в центрі на ньому?”

Ви ж знали, що Оля Полякова не такая проста, як може здатися.

Популярна ведуча телепрограми про життя зірок “Світське життя” Катерина Осадча взяла невеличке інтерв’ю у Суперблондинки Олі Полякової.

Черговий скандал

По-перше, їй вдалося дізнатися про ставлення Олі до скандалу, який відбувся між нею та Тіною Кароль. Артистка зазначила, що дійсно жалкує про сказане, адже вона не мала наміру когось образити або влаштовувати скандал. Тим паче, що взагалі не мала на увазі пережиту Кароль трагедію. Більш того вона щиро вибачилася, за її словами.

Таким чином Оля Полякова дала зрозуміти, що взагалі не думала про смерть чоловіка Кароль, коли говорила про її репертуар.

“Я щиро говорю, і щиро вибачаюся”, – додала Суперблондинка.

Але навіть після такого зізнання Полякова не змогла стримати себе та зробила шпильки Кароль. Артистка звинуватила Тіну у тому, що вона пропіарила свою композицію на їх конфлікті.

А що з майном?

Осадча запитала в Полякової про подарунок на день народження від її чоловіка. Виявилося, що подарунком був ремонт для її старої дачі. Слово за слово, і в ході розмови виявилося, що Оля Полякова не інвестує у майно, яке повністю їй не належить. Такий підхід до розподілу грошей жінка обрала через невідоме майбутнє.

Оля Полякова вважає, що кожна жінка має подбати про свою матеріальну захищеність.

Адже ніхто не може дати гарантію, що вона не розлучиться зі своїм чоловіком. А в неї двоє дітей. Полякова заявила, що хоче бути захищеною і радить іншим дівчатам також гарантувати собі матеріальну безпеку. У решті решт, Катя запитала, на кого ж переписана квартира, і Оля розповіла, що квартира належить їй. Чим визвала у Катерини широку посмішку.

Схожі статті