Мати Наташі Корольової звинуватила відомого телеведучого: шоумен зруйнував стосунки співачки з Тарзаном

За словами матері співачки, Тарзан не зраджував Корольовій.

Знаменита мама Наташі Корольової, Люда Поривай, днями відсвяткувала 75-річний ювілей. День народження вона відзначила в Майамі, де живе вже двадцять сім років. Їй досі вдається залишатися дуже енергійною та наважуватися на експерименти, на які її підбиває Наташа.

Конфлікт між мамою співачки та Андрієм Малаховим

Про бажання зустрітися з Малаховим Людмила Іванівна відверто розповіла кореспондентам.

“Звісно. Для мене вся ця історія була дивною. Я вважаю, сталося щось аномально-незрозуміле. Роздуте цькування на центральних каналах, які надали ефір шахраям-аферистам, не перевіривши достовірність інформації, – це дуже дивно і протизаконно. Коли я приїду в Москву, хочу особисто зустрітися з керівництвом “Першого канала” і з Андрійком Малаховим. Хотілося б поспілкуватися, подивитися в його очі. Може, я щось не розумію в житті, але якщо ти – один, то залишайся їм до кінця. А то якось все виглядало огидно саме в його програмах. У мене склалося таке відчуття, ніби його продакшен всю цю історію і замутив. Мені дуже хочеться вірити, що це не так. Люди, які знають нас, нашу сім’ю, не здатні так низько впасти. Знаєте, в моєму житті працює два закони: “Закон бумеранга” і “Земля кругла”. І якщо дійсно сталося те, у що я не хочу вірити, бумеранг зробить свою справу”, – зазначила Людмила Поривай.

Нагадуємо, що минулого року мережу сколихнула новина про зради Тарзана. Згодом Наташа Корольова розповіла, як через пікантний матеріал її друг Андрій Малахов збрехав їй, що не збирається брати цю тему для ефіру, і в результаті, нажився на кризі у її шлюбі.

Схожі статті