Набираючий обороти серіал “Мама” на каналі “СТБ”: чому його необхідно подивитися та варто приділити увагу

Новий серіал від популярного телеканалу захопив увагу українців. Чому ви також не можете пройти повз?

19 лютого на каналі “СТБ” до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні глядачі побачили 4-серійну драму “Мама”. За сюжетом серіалу, події розгортаються на окупованому Донбасі.

Актуальний сюжет

У центрі подій – головна героїня Ніна Петрівна, яка живе з родиною в Житомирі. Коли її син Віталій Швидченко іде добровольцем на фронт захищати свою країну, в мирне життя персонажа приходить страшна війна. В один із днів вона дізнається, що Віталій виявився в полоні. Обставини складаються так, що єдиний шанс повернути свою дитину – відправитися самостійно на його пошуки. Мамі належить пройти довгий шлях, змінити міста і села, пройти блокпости і кабінети місцевої влади, зустрітися з ворогом, і все для того, щоб дізнатися найважливішу відповідь – чи жива її дитина.

Локації і каскадери

За сюжетом основні події відбуваються на лінії фронту. Проте, зйомки проекту проходили в столиці і в передмісті. Візуально локації будуть максимально схожі і передадуть весь колорит місцевості. Також у фільмі була задіяна військова техніка. Для роботи з деякою з них була потрібна допомога каскадерів.

У проекті прийняли участь улюблені актори українських глядачів: Олеся Жураковська, Микола Боклан, Костянтин Корецький, Тамара Антропова, Михайло Кришталь, Максим Боряк, Олександр Божко, Дар’я Матвєєва та інші. Молодшому акторові, Максиму Боряку, на момент зйомок було всього дев’ять років.

Серіал стрімко завоював прихильність аудиторії та посів міцне місце у рейтингу.

Схожі статті