Маша Єфросиніна кардинально змінила імідж: зірку сплутали з Борисом Апрелєм та розкритикували у мережі

Маша Єфросиніна завжди мала позитивний образ на телебаченні, а потім і у соціальних мережах. Проте, зміна іміджу налаштувала прихильників проти неї.

Знамениту телеведучу Машу Єфросиніну знає кілька поколінь: старше бачило її дебют на “Новому каналі” разом з Юрієм Горбуновим, дивувалося її сукні на Євробаченні-2005, а молодше вже знайомо з її більш пізньою творчістю, адже вона веде власне YouTube-шоу “Экзамен”.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна. Фото взято на просторах мережі. 

Ще з молодих років Маша створила собі образ тендітної худорлявої жінки з чорним довгим волоссям. Важко її уявити в іншому стилі, адже такою ми звикли бачити телеведучу ще з 2000-х.

Проте, знаючи легку вдачу зірки та її схильність вражати своєю творчістю глядача, не важко уявити, що заради проекту вона зможе проміняти звичний образ на більш епатажне амплуа.

Зараз зіркова брюнетка працює над своєю участю у шоу “Ліпсінк батл”, де буде намагатися вразити глядача музичними пародіями на відомі постаті.

Поки що проект на етапі фільмування, але Маша Єфросиніна не втрималася та вирішила показати свій перший образ. Вона опублікувала у своєму мікро-блозі в Інстаграм:

Маша Єфросиніна показала себе у новому амплуа. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Такою, звісно, її ще ніхто не бачив: коротке сиве або дуже світлого кольору волосся та коротка зачіска. Підписники намагалися вгадати, на кого ж буде дана пародія. Версій було багато, поки не пригадали, як виглядав Борись Апрель на шоу “Фабрика зірок”.

Борис Апрель. Фото взято на просторах мережі.

Одразу підписники помітили схожість та зазначили, що природна врода жінки куди більш їй пасує.

Одразу підписники помітили схожість з молодим співаком. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Сама ж Марія утрималася від відповідей та дала прихильникам простір для польоту їхньої фантазії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.