Дружина Дзідзьо похизувалася фігурою у мікросукні: зрозуміло, чому співак ховає її від сторонніх очей

Вона його опора та тил, проте Михайло Хома не спішить хизуватися своєю дружиною перед прихильниками. Зараз ви зрозумієте чому.

На сцені Дзідзьо – гуморист та найбільш епатажний артист. Він розпочав свою зіркову кар’єру з образу такого собі сільського хлопця, який знімав ролики про своє нестандартне життя. Паралельно з цим, у відео артист публікував свої пісні.

DZIDZIO
DZIDZIO в образі. Фото взято на просторах мережі. 

Смішні костюми, нечесана борода, великі окуляри та дивна вимова – все це про Дзідзьо. Він міг навіть дозволити собі лайливе слівце на сцені. Яким же шоком стало для прихильників побачити співака у реальному житті. Його справжнє ім’я Михайло Хома.

Михайло Хома
Михайло Хома. Фото взято на просторах мережі. 

Є також в артиста друга половинка. Жінка вийшла заміж за співака та вже разом з ним провела понад 10 років у шлюбі.

Звати обраницю епатажного артиста – Ярослава Притула. Після того, як вона одягла обручку, вирішила не змінювати прізвище повністю, а додати постфікс “Хома”. Займається кохана Дзідзьо також музичною творчістю.

DZIDZIO з дружиною Ярославою
DZIDZIO з дружиною Ярославою. Фото взято на просторах мережі. 

У шоу-бізнесі Ярослава ще новачок. Вона не збирає стадіонів, але активно випускає нові треки. За її щирість у піснях та красоті вокалу, артистку запрошують на радіо та телеефіри.

У якості творчого псевдоніма, Ярослава взяла скорочену його форму англійською SLAVIA. До речі під цим ім’ям веде жінка і свій блог в Інстаграмі. Поки що її читає лише 12,5 тисяч підписників.

Славія веде свій блог. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

А ще на честь першого дня весни, співачка зачарувала мережу своєю світлиною у квітах. Ярослава позувала у мікросукні рожевого кольору. Жінка похизувалася відмінною фігурою та, на жаль, багато коментарів не отримала від підписників.

Схожі статті