Бути спадкоємцями Алли Пугачової та Максима Галкіна непросте діло: вчаться цілодобово та працюють лопатами

Галкін виховує дітей особливими методами...

Максим Галкін і Алла Пугачова зіграли весілля в 2011 році, а в 2017 році подружжя обвінчалося. Двійнят парі народила сурогатна мати. Ліза і Гаррі з’явилися на світ 18 вересня 2013 року. Тепер їх обожнюють багато інтернет-користувачів, адже Максим Галкін часто ділиться різними відео і фото з життя своїх дітей.

Наприклад, нещодавно він розповідав про перші враження Лізи і Гаррі від навчання в школі. Цього року двійнята пішли до першого класу. Вони тепер відвідують елітний навчальний заклад – Першу Московську гімназію. До слова, в цьому році вони також вперше відзначили день народження за шкільною партою.

Зразковий тато та сім’янин

Не дивлячись на те, що Максима Галкіна неодноразово засуджували за шлюб з жінкою, яка вдвічі старша за нього, і не дивлячись на усі плітки про його користолббство та нещирість стосовно Алли Борисівни, шоумен продовжує бути прикладовим батьком та зразковим сім’янином. Так, нещодавно комік опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм відео, на якому він разом з маленьким Гаррі прибирає сніг.

Зірковий батько привчає своїх дітей не тільки до розкоші, але й до праці. Іноді важкої.

До цієї ж миловидної підбірки увійшов відео-ролик з Гаррі, який захопився ремонтною справою. Звісно, разом з батьком.

Результати роботи Галкін опублікував у сторіз, очевидно уникаючи компліментів.

Кімната нагадує кадр з мультфільму “Рапунцель”.

Таким чином, шанувальники творчості Галкіна в черговий паз переконалися, що Максим виховує у дітях не тільки аристократичні навички та знання мов і етикету, але також вчить їх бути людьми: працьовитими та натхненними.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.