Відомий продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк повідомив, що захворів: “Сподіваюся, що скоро очухаюся”

Коронавірус нікого не обходить стороною.

Ігор Кондратюк – успішний телеведучий, продусер, музичний експерт та багатодітний батько. Разом з дружиною Олександрою Городецькою, економістом за фахом, шоумен виховав трьох власних дітей – синів Сергія, Данила і доньку Поліну.

Особисте життя

До речі, зараз Сергій працює помічником режисера на проекті “Караоке на Майдані”, Данило увійшов в команду талант-шоу “X-Фактор”. Донька Поліна вчиться в столичній гімназії, і навіть захищала честь Київської збірної зі стрільби з лука на чемпіонаті України.

Особисте життя Ігоря Кондратюка вважається бездоганним, але журналісти постійно намагаються приписати добропорядному сім’янину романи на стороні. Довгий час пліткували, що Ігор знаходиться в любовному зв’язку з учасницею конкурсу “Х-Фактор” Аїдою Ніколайчук. У родині Кондратюка над домислами тільки сміються.

Продюсер захворів

Через те, що телеведучий телепрограми “Кондратюк у понеділок” захворів, вона транслювалася в повторі.

Зірка українського телебачення, суддя шоу “Х-фактор”, “Караоке на Майдані” Ігор Кондратюк заразився коронавірусом. Про це шоумен повідомив на своїй офіційній сторінці в Facebook.

“Сподіваюся, скоро очухаюся. Старію”, – написав Кондратюк.

Надія на краще

За словами Кондратюка, через китайський вірус йому довелося скасувати програму “Кондратюк в понеділок”. Зокрема, це вперше за 20 років телеглядачам довелося показати повтор.

Також український шоумен повідомив, що щиро сподівається – скоро одужає. Крім того, він висловив величезну подяку своїм шанувальникам за турботу про його здоров’я.

Інших подробиць про стан телезірки, на жаль поки немає.

Схожі статті