(Фото) Костянтин Меладзе показав молодшу доньку: у грузинського композитора виросла неймовірна красуня

Кожен батько вважає своїх доньок принцесами. Костянтин Меладзе став батьком справжньої красуні.

57-річний Костянтин Меладзе разом з Вірою Брежнєвою виховує її двох доньок – Соню і Сару Кіперман. Від першого шлюбу з Яною Сум у продюсера також є троє дітей: 21-річна Аліса, 17-річна Лія і 15-річний Валерій. Костянтин, незважаючи на свою медійність, вважає за краще приховувати особисте життя. Він не публікує сімейні знімки, а його фото з Вірою Брежнєвою зрідка можна побачити в Instagram співачки.

Принцеса Лія

Нещодавно Костянтин Меладзе опублікував фотографію з молодшою донькою Лією. І виявилося, що дівчина — неймовірна красуня. До речі, дівчина сьгодні святкує день народження.

Її вже давно порівнюють з Аріанною Гранде, яка відрізняється самобутньою зовнішністю та особливим стилем. Так, Дівчина успадкувала неймовірні зовнішні якості та вроду. Це помітили усі підписники Костянтина Меладзе, які одразу ж засипали компліментами молоду дівчину.

Повз такої краси дійсно важко пройти.

Після розлучення батьків дітипродюсера залишилися жити з мамою в Києві. Однак Костянтин спілкується з сином і доньками, допомагає їм і в усьому підтримує. До речі, Лія пішла по стопах зіркових родичів. Разом з трьома подругами вона співає в групі “Far.For.”. У минулому році дівчата випустили кліп на пісню “Виразно”.

Нагадуємо, що таємний роман продюсера та Віри Брежнєвої продовжувався тривалий час. А рішення одружитися вони прийняли лише після того, як колишня дружина композитора Костянтина дізналася про зраду та потребувала розлучення. Тож згодом пара Віри та Костянтина одружилася в Італії та пишно зіграла весілля.

Схожі статті