Віктор Павлік покинув вагітну дружину та зачинив перед її носом двері: “Я цього не переживу”

Віктор Павлік залишив дружину у самотності та побіг розважатися у джакузі.

Нещодавно зіркова пара повідомила, що відправилися на відпочинок до Єгипету, а саме Хургаду. Зараз якраз там починається теплий сезон, хоча Катя поскаржилася, що температура повітря достатньо прохолодна. Всього 19 градусів вище нуля. Та, порівнюючи з київськими +4…Там – справжнє літо.

Пішов у джакузі, а дружину покинув у номері

Подружжя насолоджується морем, сонцем та різноманітним сервісом. Так, через те, що Катя вагітна, вона не може користуватися деякими пропозиціями. Наприклад, Віктор Павлік вирішив відправитися до сауни з джакузі, а дружину покинув у номері, адже їй за станом – заборонено. Молода дівчина провела п’ятдесятирічного чоловіка до дверей, пожартувала і там залишилася.

Співак пожартував, що хвилюється, що у Репяхової заржавіють окуляри.

Але в інших задоволеннях Катя Павлік собі не відмовляє. Їсть багато, гріються на сонечку, дихає свіжим повітрям, насолоджується літературою там володарює над єгипетським апартаментами.
Віктор Павлік також не забуває, що його четверта дружина знаходиться при надії, та намагається балувати її при можливості.

Вагітність

Нагадуємо, що молода жінка має народити до літа і вже знаходиться на великому терміні. Спочатку пара хотіла народжувати вдома, але судячи з того, як дівчинка часто навідує клініку “Адоніс”, є велика вирогідність, що вона дасть життя своєму первістку саме там. Пара розсекретила стать дитини і чекає на хлопчика, якого збираються назвати Михайлом. Тож виходить, що вже влітку 2021 року у співака бути спадкоємець — Михайло Павлік.

Схожі статті