Світлана Лобода вперше виступила у Києві: на який захід прилетіла артистка та чому туди неможливо потрапити

Світлана Лобода стала справжньою поп-дівою вітчизняної естради. Досягнувши популярності в Україні, співачка вирушила закордон.

Героїня сьогоднішнього матеріалу легендарна співачка Світлана Лобода. Вона довго йшла до визнання: участь у тріо “ВІА Гра”, виступ на Євробаченні та прорив у сольній кар’єрі зробили з неї справжню зірку.

Світлана Лобода. Фото взято на просторах мережі.

Разом зі своєю незмінною продюсеркою Нателлою Крапівіною, співачка отримала шалений успіх в Україні та закордоном. Втім, її слава стане фатальною: зриви концертів, ненависть у соціальних мережах – все це пережила артистка. Врешті-решт, не витримавши суспільного натиску, Світлана бере доленосне рішення. Вона змінює місце проживання та відправляється до Москви.

Світлана Лобода
Світлана Лобода стала тренеркою російської версії проекту “Голос діти”. 

Втім, і в Україні у зірки лишилося багато відданих прихильників. Нещодавно вона ошелешила світлиною в Інстаграмі. Артистка опублікувала новину про свій приїзд до Києва. Втім, подробиць не стала розкривати одразу.

Світлана Лобода повернулася до української столиці. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Подробиці спонтанного візиту стали відомі пізніше. Річ у тім, що в Україні у Лободи лишилося багато друзів. Це не дивно, адже Світлана завжди вела активну сценічну діяльність. Вона прибула до української столиці, щоб виступити на приватній вечірці.

Співачку позначив на відео відомий піарник Микола Степанов.

Піарник танцює разом зі Світланою Лободою.

Серед гостей також помітили і відому дизайнеру Лілію Литковську. До речі, жінка також співпрацювала з Ані Лорак.

Світлана Лобода в компанії відомої дизайнерки.

Втім, скільки часу провела в українській столиці Світлана Лобода – невідомо.

Схожі статті