75-річна мама Наташі Корольової показала розкішну фігуру у мереживі: справжня жінка-ягідка у свої роки

Не дарма в народі кажуть, якщо хочеш подивитися, як твоя жінка буде виглядати на старості років - слід поглянути на її маму. Тарзану в цьому плані пощастило.

Співочий талант перейшов Наташі Корольовій у спадок, адже її мама за радянських часів також була естрадною співачкою. Людмила Поривай не просто з’явилася на сцені завдяки своїй харизмі, вона підійшла до цього з наукової точки зору і навіть стала доцентом кафедри фольклористики, народного пісенного та інструментального виконавства.

Мама Наташі Корольової у молодості була дуже ефектною жінкою. Фото взято на просторах мережі.
Людмила Поривай має унікальну вроду. Те, що треба для сцени! Фото взято на просторах мережі.

Коли Наташа була ще маленька, Людмила працювала одразу на трьох роботах: була керівником двох хорів, а ще й працювала в інституті. Втім, свою старість проводить жінка у Сполучених Штатах Америки. Пам’ятаючи про своє зіркове минуле, вона продовжує епатувати прихильників.

Чого тільки вартий ювілей 75-річної жінки!

Людмила Поривай ошелешила всю мережу своїм сміливим фото. Світлину взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Вона зустріла свої 75 років гідно та весело: вдягнула корону та прикрасила себе рожевою сукнею. Багато фотографувалася у квітах та дякувала своїм прихильникам. Таку саму світлину опублікувала й Наташа у своєму блозі.

Людмилі, до речі, не вперше з’являтися на фото з відкритими плечима або ногами. Вона не соромиться показувати свою фігуру та цілком приймає свій вік.

Ефектна та доглянута Людмила Поривай. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно Людмила опублікувала на своїй сторінці фотосесію, де вона позує у мереживній сукні. На червоному фоні, енергійна жінка зовсім не соромиться камери та почуває себе дуже розкуто перед фотографом.

Коментарі отримала Людмила здебільшого схавльні:

Прихильники відзначили характер Людмили. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

 

Схожі статті