Володимир Дантес відверто розповів про особисті психологічні проблеми: час звертатися до спеціалістів

Володимир вже неодноразово розповідав про цю проблему, але зараз він звернувся з нею до підписників.

У 2015 році всі прихильники співачки та зіркового тренера Надії Дорофеєвої були приємно здивовані – молода жінка вийшла заміж. Судженим був теж співак та музикант Володимир Дантес, який свого часу також був на піку популярності.

Варто зазначити, що жодних гучних скандалів ніколи не було пов’язано з зірковим подружжям. Більше того, з близькими Надії стосунки теж у Володимира складаються непогано. Він розповідає, що з тещею, як тільки познайомився, одразу знайшов спільну мову.

Для телеглядачів же Володимир Дантес після гучного успіху у музичному проекті “Фабрика зірок – 2” на “Новому каналі” раптово кудись зник. І справа не в тому, що сам співак захотів завершити кар’єру. Просто його зірка з якоїсь причини згасла. Він займається творчістю, одружений на вельми популярній співачці, заробляє бізнесом та веде свій мікроблог, у якому радує своїх вірних фанаток новинами.

 Курси по самоконтролю є?

Якщо ви дивилися інтерв’ю з Володимиром то ви знаєте що хлопець надзвичайно запальный.

“Скажіть, а є курси управління гнівом? Не знаю як ви, але я запальний. Найбільше мене засмучує в суперечках, навіть коли я правий, починаю переходити на підвищені тони. Але найстрашніше, коли опонент в цей момент зберігає спокій. Тоді в очах оточуючих я відразу програю суперечку. Але я поки вчуся сам контролювати, може у вас є якісь методи?”, – пише Володимир Дантес.

Надя, яка звісно в курсі проблем свого чоловіка одразу ж поглузувала з відвертостей зірки. До речі, стосунки співачки та Дантеса завжди відрізняюлися великою кількістю гумору.

Схожі статті