(Відео) Дружина Григорія Решетника показала ексклюзивну сімейну відеострічку з крихітним сином Олександром

А ви вже бачили, як виглядає третій крихітний син Григорія Решетника?

Григорій Решетник є батьком трьох чудових маленьких хлопчиків та люблячим чоловіком. Його дружина, Христина Решетник, яка допомагає чоловіку з його професійною діяльністю, також надає приклад матусям своїми натхненними роликами та дієвими порадами.

Знамениті діти

Деякі знаменитості хоробро захищають своїх дітей від уваги журналістів та фанатів. Адже багатьом спадкоємцям зірок не пощастило у житті через надмірну кількість слави та негативу від хейтерів. Однак, чи то у телеведучого немає недоброзичливих глядачів, чи то він вирішив навчити своїх дітей боротися з подібними проблемами, але показувати своїх спадкоємців він точно не боїться.

Ексклюзивне відео

Їх наймолодша дитина народилася ще восени 2020 року. Але його вони не показували до тих пір, поки не вийшов журнал, на обкладинці якиого красувалося обличчя маленького Олександра Решетника. Який гонорар родина отримала з ексклюзивні фотографії, на жаль, невідомо. Так як з маленьким Сашком усі познайомилися, Христина вирішила, що тепер може відкрито показувати малюка. Тому вона опублікувала досить цікаве, і навіть можна сказати, ексклюзивне відео за участю Сашка.

Нагадуємо, що нещодавно Христина розповіла, як проводила роботу з хлопчиками перед тим, як народити третього малюка. Вона змушувала дітей спілкуватися з животом та налагоджувати контакт з новонародженим до його появи на світ. Таким чином Христина досягла неймовірних результатів: хлопчики з нетерпінням чекали на поповнення та дуже були раді народженню маленького Сашка.

Схожі статті