“Вагітна” Настя Каменських готується поділитися вибуховою новиною: Потап нарешті стане батьком вдруге

Настя розповіла, що має для своїх фанатів неймовірну новину.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зовсім нещодавно заінтригувала шанувальників майбутньою прем’єрою нової композиції і кліпу, не припиняє дивувати новинами і цікавими подробицями.

Нова композиція

Так, вчора стало відомо, що у новій пісні Насті Каменських буде ефектне назва “Дівчата рулять”, що дуже символічно, адже почути запальний трек шанувальники зможуть вже 5 березня, напередодні Міжнародного жіночого свята, а побачити відеокліп – 18 березня.

Крім цього, завдяки мікроблогу Насті шанувальники дізналися, хто ж став другою учасницею кліпу – Анна Андрійчук-Завгородня ( дружина Позитива). На фото, яким кучерява звабниця поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, користувачі побачили кращу подругу співачки – засновницю українського бренду ANNCHOO, Анну Андрійчук-Завгородню.

Вагітна?

Як виявилося, на цьому сюрпризи не закінчаться. NK підігріла інтерес підписників, до загадки, яка криється в пості, запропонувавши всім вгадати, що ж вона для них підготувала.

“З нетерпінням чекаю п’ятниці, щоб нарешті презентувати вам мій трек “Дівчата Рулят”. Ця пісня увійде до мого нового альбому, де крім полюбившихся вам “Почуття” і “Vibe”, вас чекають ще 11 абсолютно різноманітних пісень. Вони розкажуть про глибину і багатогранність характеру кожної жінки, про жіночу дружбу, підтримку і звичайно, ж про любов. Буде весь спектр емоцій, які ми проживаємо з вами кожну секунду нашого життя. А ще я буду багато репувати. Я почала писати цей альбом ще в квітні минулого року і за цей час він ввібрав в себе всі думки, емоції, переживання і події, які я проживала за весь цей період. Цей альбом – це той красивий і захоплюючий багатогранний Світ Жінки, який уособлює кожну з нас. Адже ми, дівчатка – такі дівчатка. Ми вміємо бути одночасно пристрасними і ніжними, спокійними і енергійними, серйозними і іноді трохи примхливими. Загадковими і веселими, чуттєвими і ефектними. Ми різні і в цьому наша сила!
Так що вже в цю п’ятницю ви зможете почути трек “Дівчата рулять”, а також зробити попереднє замовлення альбому, прем’єра якого відбудеться вже в кінці весни”, – дописала публікацію Настя.

А що за новина? Може співачка нарешті завагітніла? До речі, одною з підказок може бути те, що дівчина одягала у кліпі лише мішковату одежу. Також останнім часом артистка не публікує фотографій у повний зріст. Або прикриває руками зону живота, що викликає підозри.

Схожі статті