Леся Нікітюк показала, хто чекає на неї вдома та зустрічає після роботи: “Що за парнішка такий красивий?”

Лесі Нікітюк 33 роки, але родини своєї у неї немає. Втім, це не заважає хизуватися тим, хто зустрічає її вдома.

Леся Нікітюк стала відомою завдяки своєму таланту, безмежному гумору. Вона починала, як проста дівчинка з Хмельницького, яка проміняла спорт на гру у команді КВК.

Леся Нікітюк грала у команді КВК. Фото взято на просторах мережі.

Її мініатюра про дівчину у маршрутці, яка не могла елегантно пояснити подрузі, де вона знаходиться і чому не може розмовляти телефоном досі смішить у мережі. А фраза про Галю у маршрутці стала вже просто народною.

Проте, успіх у гумористичному шоу не означав, що Нікітюк всі продюсери на телебаченні з обіймами чекають на своїх шоу. Після цього Леся буде штурмувати гумористичні шоу та нарешті спробує себе у ролі ведучої.

Втім, справжню славу та впізнаваність їй принесе тревел-шоу “Орел та Решка”.

Леся Нікітюк і Регіна Тодоренко
Леся Нікітюк і Регіна Тодоренко у мандрах. Фото взято на просторах мережі.

Втім, єдине, що не вдалося Лесі за ці роки – це побудувати сім’ю, хоча Нікітюк завжди проявляла себе, як людина сімейних цінностей. Жінка не соромиться показувати, що навіть у дорослому віці проводить час зі своєю родиною, навідує маму та тата, а ще возить їх у санаторій.

В інтерв’ю Дмитру Гордону телеведуча зізналася, що мріє про дітей і хоче, щоб у її родині їх було багато. Жінка навіть готова всиновити або вдочерити малюка.

Леся Нікітюк в гостях у Дмитра Гордона. Скріншот взято з кадру передачі.

Втім, на Лесю є кому чекати вдома. Відома білявка показала в Інстаграм-сторіз, що на неї очікує завжди її песик Рафаель. Обіймаючи собаку, жінка говорить:

“Що за парнішка такий красивий мене зустрічає?”

Леся Нікітюк показала, як радіє її поверненню її хатній улюбленець. Скріншот взято з Інстаграм сторінки зірки.
spot_img

Схожі статті