Зіркові сусіди: хто до кого ходить за сіллю? Слава Камінська та Дікусар, Надя Дорофеєва з Монатіком та інші

Слава Камінська та Дмитро Дікусар не тільки хороші друзі, а Потап вже давно став частиною родини Горбунових.

Слава Камінська та Дмитро Дікусар

Слава Камінська та Дмитро Дікусар познайомилися безпосередньо перед участю у танцювальному шоу “Танці з зірками”, так як знаменитості мали працювати у проекті в парі. Але згодом, не дивлячись на те, що вони рано вилетіли з конкурсу, вони стали дуже хорошими друзями.

Слава Камінська зізнається, що він танцюрист є одним з найкращих її друзів і вона може довірити йому усе тому, що він вчасно дасть їй пораду та поверне до реального життя. Трохи згодом зіркові друзі стали ще й зірковими сусідами. Вони живуть в одній будівлі і часто навідуються один до одного в гості. Слава каже, що Дмитро може зайти у будь-яку годину доби без попередження до неї у квартиру.

Кадр з танцювального шоу.

Монатік та Надя Дорофеєва

Дружина Монатика Ірина добре спілкується з Надею Дорофеєвою, причому зірки дружать сім’ями і Надя з сім’єю співака Дмитра Монатіка не раз відпочивала разом, вирушаючи за кордон. Згодом, артисти наважилися і поселитися поруч. Так, Надя та Монатік – сусіди. Зручно для колаборацій, чи не так?

Обидва драйвові та молодіжні, тож і не дивно.

Потап та Юрій Горбунов

Потап хрестив спільну дитину пари Горбунова та Осадчої – Івана. Алесталося це після того, як зірки стали сусідами і подружилися.

“Дуже його люблю, він класний. Це поєднання Горбунова і Осадчої, якби ви бачили, який кльовий малий. Ми поруч живемо, і він зустрічає мене іноді. У нас схожі машини з Юрою, і він думає, що батько, але я виходжу”, – розповів Потап про відносини з хрещеником.

 

Схожі статті