Донька колишньої Потапа копіює його нову дружину Настю Каменських: на Ірині Горовій обличчя немає

Молода дівчина показала неймовірно схожий стиль з Каменських на благодійній вечірці.

Наталя Горова – дочка продюсера Ірини Горової від першого шлюбу з музикантом Юрієм Горовим.

У шлюбі з українським музикантом Потапом (Олексієм Потапенко) Горова народила сина Андрія. У грудня 2016 подружжя оголосило про розлучення. 23 травня 2019 року Потап одружився на співачці Насті Каменських.

Стосунки Насті з Андрієм

Ірина зізналася, з новою дружиною Потапа Настею Каменських у нього не склалися теплі стосунки.

“Не дуже вони спілкуються. У них немає якихось взаємин. Але якщо ми десь перетинаємося, то: “Привіт, пока”. Вони можуть поговорити, немає негативу, але і немає теплих відносин, ми не одна велика сім’я”, – розповіла Ірина в програмі “Життя відоміх людей” на каналі ” 1 + 1 “.

Вона також додала, що Потап як і раніше багато часу проводить з сином, приходить до них додому.

“Льоша приходить, він вхожий в наш будинок, ми спілкуємося. Малий з ним їздить в футбол грати, ми ходимо в кіно сім’єю”, – розповіла Ірина.

Стосунки Насті Каменських з падчерицею Потапа

Вже досить доросла Наташа має неймовірно близькі стосунки зі своєю мамою. Вони більше схожі на сестер та кращих подруг, аніж на родичок. Тому досить логічно припустити, що навіть і мови не може йти про які-то не були стосунки між колишньою коханкою вітчима та нею.

Однак, це не заважає дівчині користуватися схожим стилем з Настею. Так, нещодавно мама та донька відвідали благодійний вечір, у якому був дуже жорсткий дрес-код: оголені плечі, рукавички, білий або чорний кольори суконь. Наталя Горова обрала довгу сукню з повністю закритим верхом та двома довгими вирізами аж до стегон, які огололи її ноги.

Подача та вибір сукні неабияк нагадує популярну співачку, але ми розуміємо, що скоріш за все, це сталося абсолютно випадково. Адже навіть всесвітньо відомі селебритіз іноді  з’являються на червоній доріжці у майже ідентичних сукнях, що спричиняло скандали в Голлівуді.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.