Слава Фролова втратила доньку, та розповіла про це лише через багато років: драма судді “Україна має талант”

Вона давно зберігала мовчання, але все ж таки вирішила розповісти свою історію.

Всі звикли бачити біляву суддю талант-шоу, одеситку та благодійницю Славу Фролову завжди у хорошому настрої, з великим бажанням просувати, працювати та допомагати. Але не всі знають темну сторону її минулого. Трагічну.

Трагедія Слави Фролової

Всіма відома телеведуча Слава Фролова довгі роки приховувала свою страшну таємницю, трагедію, від якої до сих пір болить серце жінки. Багато років тому у Фролової померла перша дитина – донька, у якої був вроджений порок серця.

Слава Фролова

За словами самої ведучої, їй було дуже важко наважитися створити публікацію в соціальній мереж про це.

“Про смерть. Мені було непросто зважитися на цей пост. Але я подумала, що мета виправдовує засоби. В папці з дитячими документами лежать три паперу: 2 свідоцтва про народження та 1 про смерть. У мене було 3 дитини. Зараз 2. Всім знайоме вираз “батьки не повинні ховати своїх дітей”, насправді, я й гадки не мала, наскільки це страхітливий вираз, поки порок серця не забрав мою першу дитину. І з того моменту, все що було дО, залишилося за невидимою межею, а я донині живу в пІСЛЯ. Але цей пост про смерть, яку ми з вами можемо зупинити … Дивлячись на фотографії хлопців, яким зібрали на операції, я думаю про те, що і їх батьки також врятовані, від життя в “після” , – повідомила телеведуча.

Цим самим Фролова намагалася привернути увагу громадськості до проблеми збору коштів на лікування хворих дітей з пороком серця.

“Коли ми під’їжджали до Бахматова, що живе в вітрині заради дітей, мій син сказав: “шкода, що такого Бахматова не було тоді, він би обов’язково врятував сестру”. А я пояснила, як важливо, що взагалі такі люди з’являються, а значить не все втрачено і для нас усіх. Бахматов живе в вітрині, залучаючи своїм життям увагу до проблеми дитячого пороку серця, але без нашої участі не буде зсуву, а блага мета -20 дитячих життів, залишиться недосягнутою”, – продовжила жінка.

Зараз вона, як і раніше займається благодійністю та насолоджується дітьми та чоловіком. Вона – щаслива мати та дружина, яка пройшла крізь пекло, але змогла встояти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.