Мішина не витерпіла та розповіла про образи на обранця: “Людина, яка готова тебе знецінити та засудити”

Ксенія Мішина неодноразово розповідала про свій досвід, і не втомлюється розповідати знову.

Перед тим, як взяти участь у легендарному шоу “Холостячка” на каналі “СТБ” Ксенія Мішина пережила жахливий період свого життя: дівчина не одноразово розповідала, як страждала від того, що її не підтримують рідні та друзі. А кохана людина зробить все що завгодно: буде глузувати, знущатися, вдаватися до морального насилля і навіть фізичного, але не скаже ні одного доброго слова.

Тепер все інакше

Так було до того, як молода успішна жінка стала професійною актрисою та знайшла свого обранця – Олександра Еллерта.

https://www.instagram.com/p/CMApF_kHvTg/?igshid=112s7ihpx35mn

Нещодавно дівчина поділилася однією зі своїх сумних історій на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, щоб підтримати своїх підписниць, які також страждають від домашнього насилля.

“Дорогі, хотіла підняти з вами тему, яка розчулила мене до глибини душі. Вчора на вебінарі одна дівчина написала коментар про те, що її чоловік не вірить в те, чим вона цікавиться, не підтримує починань і знецінює її інтереси. Моє серце стиснулося, я згадала часи, коли сама потребувала підтримки, а люди поруч не те, що не підтримували, а демотивована своїми негативними установками. Минуло багато часу, перш ніж я сама стала собі опорою. Я навчилася притягувати до себе таких же людей, з схожими поглядами. І хоч зараз я вмію сама себе підтримка, все одно нам критично важливо схвалення, розуміння, прийняття і повагу нашого вибору. Інакше я не розумію, як дівчатам розвиватися? Як ризикувати і робити крок у невідоме майбутнє. Як отримувати новий досвід, якщо поруч чоловік готовий тебе засудити і знецінити. Це дуже важко. Я знаю, що багато дівчаток живуть в таких відносинах. Знаходяться в залежності і не знають, що таке підтримка і повага. Я хочу стати вашою підтримкою і сказати вам, що ви гідні більшого. У вас є всього одне життя і в ній стільки всього цікавого. Не бійтеся бути самостійними, навіть навпаки, прагнете до незалежності. Я не закликаю вас палити мости, але я закликаю вас-поважати себе. Цінуйте себе, любіть себе, любіть свій вибір. Складно почути голос серця, коли занадто гучні голоси страху, осуду і звинувачень. Але ви можете, ви повинні бути сміливими і чесними з собою. Подивившись один раз в очі неприємної правди, потім вже не страшно, потім є тільки одне бажання – все змінити. А коли є таке рішення, там і можливості знайдуться, головне вірити в себе і довіряти цьому світу. Так що вперед! Розвивайтеся і ваш партнер подивиться на вас іншими очима, повними любові і схвалення”, – розповіла Ксенія.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.