Дружина Дзідзьо пояснила чому ображається на чоловіка: як співак поводиться з коханою поза камерами

У співачки Slavia є досить вагома причина ображатися.

Дружина популярного музиканта Дзідзьо та співачка – SLAVIA розповіла, що чоловік не підтримує її ініціативу по сольній кар’єрі і каже, що це “камінь в його город”. Також жінка поділилася, що в день прем’єри її пісні улюблений підтримав іншу співачку, яка тоді також презентувала нову композицію.

Історія кохання

Ярослава познайомилася з Дзідзьо під час навчання у Львівському музичному училищі на фестивалі “Молода Галичина” в Новояворівську, в якості його учасників. Разом ходили на дискотеку. Але стосунки не розвивалися. Ярослава зосередилася на здачі іспитів і не відповідала на його усмішки більш як рік. Зустрічатися почали на передостанньому курсі музичного училища. Закохані разом вже 20 років, проте одружилися лише 7 років тому 2013-го.

Архівне фото.

З 2005-го Ярослава й Михайло співали в гурті “Друзі”. Він розпався за чотири роки. Їм було комфортно працювати разом. У нього — високий чоловічий голос. У неї — низький жіночий. Тепер Михайло займається своєю справою. Буває, Михайла вдома немає по два тижні. SLAVIA, вона ж Ярослава Хома дала відверте інтерв’ю, в якому зізналася, що прагне отримувати від чоловіка більше уваги.

Образи

Відпочивати разом парі випадає рідко. Якось удвох були на Криті. Співачка тоді сильно розхвилювалася. Дзідзьо любить ходити пішки. Як пішов на прогулянку вранці, то повернувся ввечері. Запізнився на вечерю, замовлену на двох у ресторані. Ярослава в готелі шум підняла, що його немає. Коли повернувся, сказав, що по серпантину пройшов 30 кілометрів.

Ярослава Хома

Жінка поділилася, що Дзідзьо завжди ставить на перше місце роботу. Навіть в її день народження він поїхав на зйомки.

“Тоді вже все було організовано для святкування. В останній момент виявилося, що у Михайла заплановані зйомки, він відмовився переносити”, – розповіла співачка.

19 червня 2020 року виконавиця презентувала кліп на пісню “Я тобі не мамка”. Прем’єра виявилася досить успішною, відео подивилися вже понад 500 тисяч разів. Однак в той день чоловік не привітав улюблену. Замість цього він підтримав іншу співачку, у якій презентація кліпу відбулася в той же день.

“Я його питала:” Чому ти не підтримав мене, але підтримав її? Невже вона рідніше? “, – поділилася SLAVIA.

Схожі статті