Ви б ніколи не повірили, що ці зірки знаходилися у стосунках: Нагієв та Гузеєва, Боярський і Собчак та інші

Іноді минули зірок шокує. Особливо їх особисте життя.

Дмитро Нагієв та Лариса Гузеєва

Дмитро Нагієв не любить розповідати про своє особисте життя, але нещодавно, під час інтерв’ю Юрію Дудю, він зробив виняток. Актор поділився спогадами про свій нетривалий роман з актрисою Ларисою Гузеєвою. На момент знайомства Дмитро навчався на другому курсі театрального інституту, а Лариса вже знімалася в кіно і була зіркою екрану. Вони зустрілися на Невському проспекті, Лариса запросила Дмитра приєднатися до неї і її супутника в ресторані.

“Це був спалах!” – згадував актор про свій швидкоплинний роман з колегою по цеху.

Тепер вони перетинаються тільки по роботі – і знаходяться в досить теплих відносинах.

Сергій Боярський та Ксенія Собчак

Сергій Боярський та Ксенія Собчак

Мало хто знає, що син Михайла Боярського, Сергій, був першим коханням Ксенії Собчак. Молоді люди росли разом, їхні батьки дружили, і з часом Сергій і Ксенія почали відчувати один до одного дещо більше, ніж просто симпатію. Однак, в велике і сильне почуття їх підліткове кохання так і не переросло. В одному з інтерв’ю Ксенія зізналася, що Боярський  відхилив її коханн і назавжди залишив шрам в її серці.

Катерина Варнава та Діма Хрустальов

Катерина Варнава та Діма Хрустальов

Вони були друзями, були у відносинах, вийшли з цих відносин дуже спокійно, залишилися друзями, за словами артистки шоу “Comedy Woman” Каті Варнави в інтерв’ю “Cosmo”. На запитання, чи не бентежила її різниця у віці, Катя сміється:

“У Діми стільки якостей, за які його можна любити! Багато жінок до цих пір самотні, тому що заморочуються через дурниці. Потрібно звертати менше уваги на громадську думку. Кажу як людина, якій її нав’язують”, – розповідала гумористка.

Схожі статті