Катя Осадча вийшла заміж не через кохання: ведуча розкрила таємницю їхнього з Горбуновим зразкового шлюбу

Колись давно Катерина Осадча дала інтерв'ю, яке розставило усе на свої місця та пояснила їхню таємничість з Горбуновим.

Не так давно популярна ведуча “Світського життя” Катерина Осадча та її партнер та колега по цеху, Юрій Горбунов, збентежили розум українських телеглядачів неймовірною новиною: зірка плюсів знаходиться на останніх термінах вагітності та виходить заміж за вищевказаного шоумена.

Роман на стороні

Здавалося б все на своїх місцях. Однак, Юрій Горбунов був одружений, і до того ж вважався зразковим сім’янином. Та виявилося, що його “роман на стороні” був не наклепом, а реальністю. Також було дуже дивно від того, що зірки вирішили одружитися лише після того, як Катерина завагітніла і більш того, знаходилася на великому терміні.

Розмова з Аллою Крутою

Нещодавно світська левиця Алла Крута опублікувала в мережі архівне інтерв’ю з юною Осад чею, яка тільки увірвалася у блискучий світ шоу-бізнесу. Зокрема, дівчина чесно зізналася, що їй довелося пожертвувати домашнім щастям та комфортом заради кар’єри, і ступити на цей шлях у досить ранньому віці.

Одружитися? Пробачте, але ні!

Коли ж зайшла тема про шлюб, Катерина розповіла, що не збирається просто так одружуватися. І єдиною причиною, з якої з якої вона може поступитися та згодитися на “штамп у паспорті” є дитина.

Архівне інтерв’ю.

Саме це українські телеглядачі і спостерігали роками згодом. Катя одружилася з Юрієм лише після того, як була готова народити здорову дитину. З точки погляду традиційності: це звісно незвично і навіть скандально.

Але ми живемо у розвинутому світі, у якому жінки займають високі позиції, спроможні розвивати свою кар’єру та вирішувати, яким чином проживати своє життя. Для незалежних жінок це стає ключовим моментом у ставленні до шлюбу. Адже традиційно він був створений задля безпеки жіночої частини населення.

Тобто Катерину, яка є успішною жінкою та неймовірною мамою засуджувати не варто. І тим не менш, вона є хорошою мамою та люблячою дружиною. Їх родина з Горбуновим стала зразковою, а після весілля фанатів стало тільки більше.

Схожі статті