Вона жила у злиднях, а він на широку ногу. Як Винник дізнався про смерть мами і чому його реакцію засудили?

Його мати так і померла в маленькому селі та у самотності. Чому так склалося?

Мати Олега Винника Ханна тривалий час хворіла і перенесла три інсульти. Останній трапився перед Новим роком.

Ханна Винник

Наполегливі фанати

Мати українського артиста виявилася в реанімації після того, як, за словами родичів, невідома персона пробралася в її будинок і наполегливо випитувала номер мобільного телефону Олега Винника. Після цього інциденту співак неодноразово просив фанатів і журналістів не турбувати його родичів і не навідуватися в гості без запрошення.

Смерть застала його на заправці

Олег Винник розповів, що про смерть матері він дізнався від свого продюсера на автозаправці на шляху на Тернопільський концерт.

Кадр репортажу.

“Я дізнався, що мама померла. Було так, що ми в тур поїхали, якщо не помиляюся, 29 травня 2018 року. На стадіонний тур. Ми починали з Тернополя. Їдемо до Тернополя. Я спав. Ззаду диван, і я сплю, сплю. А Саня, продюсер, сидить, і йому пишуть, посилання кидають: ТСН, преса вже надрукувала, що мами немає. Син їде на концерт, спить в бусику … А це ж зрозуміло, що з секунди на секунду я міг би прокинутися, відкрити мобілку і прочитати. Ну і так зупинили на заправці – Саня мені все виклав. Я на траву сіл … і сказав: “Їдемо далі”. Я вийшов на сцену в Тернополі “, – розповів співак Дмитру Гордону.- “Люди купили квитки на стадіон. Хоч хтось розуміє, що таке продати в Тернополі стадіон артиста? Не бенду, не футболу, а одну людину. А там далеко не всі з Тернополя, а їдуть з районних центрів і так далі. Можна собі уявити. Так, вони б мене зрозуміли, зрозуміло: мама вмерла. Зрозуміло, вони всі приїдуть, заберуть свої гроші, здадуть квитки”, – продовжував Винник.

Він підкреслив, що тоді після концерту “поїхали назад 440 кілометрів”. Звісно Винник нарвався на критику свого вчинку. Але варто зазначити, що усі професійні артисти ніколи не ставили особисте горе на перше місце.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.