Ілона Гвоздьова розповіла, чому не стала працювати з Винником: навіть популярність співака її не переконала

Ілона вирішила розповісти, чому їй не сподобався Олег Винник.

Український хореограф Ілона Гвоздьова, яка зараз є щасливою мамою, не перший рік бере участь у телевізійному шоу “Танці з зірками”. У парі з Ігорем Ласточкіним вона завоювала кубок переможця, а на наступний рік мала можливість танцювати з артистом і народним улюбленцем Олегом Винником.

Відмовилася від Винника

В інтерв’ю Dorotye вона розповіла, що зважилася відмовитися від такої співпраці та чому танцівниця прийняла таке рішення.

Ілона розповіла, що перш ніж почати роботу із зіркою, танцівники проводять з ними кастинг. Після цього вони обирають пару, з якою їм найкомфортніше працювати. Два роки тому свої сили спробував і Олег Винник, але йому Гвоздьова відмовила і вибрала Володимира Остапчука.

Чому Остапчук?

Танцівниця щиро зізналася, що продюсери хотіли бачити саме її поруч на паркеті з Олегом Винником. Однак, за словами Ілони, перш ніж відмовити артисту, вона мислила практично, аналізуючи графіки кожного з претендентів.

Володимир та Ілона.

“Я вибрала Володю Остапчука, бо, на відміну від Олега, він був з більш вільним графіком, ніж Винник зі своїми концертами, роз’їздами, від’їздом”, – поділилася зірка.

У третьому сезоні Олег Винник так і не з’явився. Але у “Танцях з зірками-4” музикант танцював з Оленою Шоптенко, а Ілона Гвоздьова тоді була з Дмитром Танковичем. Хореограф перебувала на останніх місяцях вагітності і покинула проект під час першого вильоту. Після цього вона підтримувала пару Шоптенко і Винника, засмутившись, коли вони були змушені піти з шоу через інфікування коронавірусів.

Схожі статті