Співачка Камалія заявила про смерть друга: “Я буду пам’ятати тебе завжди! Дякую тобі за 13 років дружби”

У Камалії помер вірний друг.

Українська співачка Камалія давно вийшла заміж за мільйонера пакистанського походження Мохаммада Захура. Вона живе розкішним життям та не забває, що є зразком для свої слухачів та фанатів. Але в співачки є й досить багато хейтерів. Артистку навіть звинувачували у тому, що вона дісталася вершин шоу-бізнесу лише завдяки вигідному шлюбу, але ті часи пройли. Зараз вона успішна співачка, любляча дружина і мама.

Проблема з дітьми

Але родині довгі десять років не могли з’явитися діти. Подружжя зверталося до найкращих лікарів, але все марно. Більш того, Камалія кілька разів втрачала дітей на ранніх термінах. Але у вересні 2013 року сталося диво, вона народила довгоочікуваних двійнят – Мірабеллу і Арабеллу. Дівчатка зараз вчаться в другому класі престижної британської міжнародної школи. Співчка обирала для них найкращих нянь, а ті довго не затримувалися на роботі. Камалія неодноразово зазначала, що хоче займатися вихованням дітей самостійно, а від нянь чекає лише на поміч, без втручань у виховний процес.

Помер Шерхан

Камалія часто ділиться новими знімками і відео на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

І ділиться не тільки радісними моментами свогожиття, але й трагічними. Так, деякий час тому вона розповіла шанувальникам про сімейну трагедію. Камалія опублікувала фото зі своїм домашнім улюбленцем, який нещодавно помер.

“Пішов на веселку мій друг босерон Шерхан. Ти – найкращий пес в світі, буду пам’ятати тебе завжди. Дякую за 13 років дружби!”, – дописала фото Камалія.

Схожі статті