Екс-холостячка Ксенія Мішина перефарбувалась у блондинку і позбулася довгого волосся: схожа на чоловіка

Ксенія Мішина здивувала своїх шанувальників нереальним перевтіленням.

Колишня Холостячка Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт вирішили не обмежуватись участю тільки у проекті про кохання. Пара стала частиною команди шоу “Ліпсінк батл”.

Так, на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram продюсери заінтригували глядачів новими фотографіями, на яких Мішина постала в образі повелителя вовчиць Винника.

Як відомо, прем’єра “Ліпсінк батла” відбулася в суботу, 6 березня. У першому епізоді зірка “Кріпосної” виконувала композицію “Вовчиця”, а її коханий Олександр Еллерт спародіював Брітні Спірс.

Як саме це виглядало?

У першому ефірі вони постали у образах вищевказаних співаків. Ксенія перевтілилась у українського виконавця Олега Винника. Зірка виступала з білявою перукою. Костюмери одягли її у джинси, сорочку та шкіряну куртку. А виконувала Мішина головний хіт артиста.

“Ксенія Мішина в образі Олега Винника на сенсаційне шоу” Ліпсінк батл “. Уже в першому епізоді за звання кращого пародиста країни буде боротися зіркова пара Олександр Еллерт і Ксенія Мішина. Ксенія постане в образі Олега Винника і виконає головний хіт артиста” Вовчиця “, а Олександр Еллерт приміряє образ популярної поп-співачки Брітні Спірс. Як тобі образ Ксенії? Коментують “, – дописали шоуранери в публікації.

Волохата Брітні

Олександр ж став закордонною співачкою. Він пародіював Брітні Спірз.

Гуморист танцював на сцені у шкіряних чорних штанах та бюстгальтері. Волосся Еллерта приховали під перукою червоного кольору. Образ чоловіка неабияк насмішив публіку, але саме в цьому і сенс!

Схожі статті