Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч та його молода дружина розсекретили стать третьої дитини

Хто буде у Анатолія Анатолійча: хлопчик чи дівчинка?

Анатолій і Юла задовільнили цікавість фанатів і повідомили про стать майбутньої дитинки. Зробили вони це в честь свята 8 березня в ефірі елепрограми “Ранок з Україною”, яка була присвячена Міжнародному жіночому дню. В студії з’явилася родина ведучого, щоб розповісти, на кого ж чекає Юла.

Як виявилося, у пари, яка виховує двох дочок Алісу і Лоліту, нареші буде хлопчик.

Хороша новина

Про те, що Анатолій Анатоліч і Юла стануть батьками втретє, стало відомо 24 лютого. Тоді в своїх соціальних мережах зірки опублікували сімейний знімок, на якому вже був помітний кругленький животик дружини ведучого. Знімок був зроблений під час їх відпочинку в Маямі.

“На цьому фото нас п’ятеро. Помітили? Всіх цілую і обіймаю! Я щасливий”, – поділився тоді  в Instagram Анатолій.

“Все найкраще, що з нами відбувалося, пов’язане з народженням дітей! Вони роблять наше життя наповненим, живим, цілеспрямованим, спланованим, веселим, повним подіями і емоціями. Зовсім скоро нас буде п’ятеро! Ми сильно щасливі”, – прокоментувала Юла.

Вона не тільки готується знову пізнати радість материнства, але і ділиться особистим досвідом виховання дітей. В одному з останніх постів дружина Анатоліча розповіла про вплив батька на дитину.

Лекції від Юли

За її словами, дорослі часто проектують на своїх спадкоємців приємні і не дуже дитячі моменти.

“Батьки на синів, матері на дочок. Наприклад, не відбулася кар’єра гімнастки матері і це виливається в тиск стати найкращою спортсменкою на доньку”, – поділилася вона в Instagram.

Схожі статті